PODEĽTE SA S NAMI O ZÁŽITKY

14.10.2003 Celý región

Bratislava, 5. septembra 2003 - Pre všetkých, ktorí sa radi pozerajú na svet cez fotoobjektív, je určená fotografická súťaž. Skúste zachytiť okamihy, ktoré p...
Bratislava, 5. septembra 2003 - Pre všetkých, ktorí sa radi pozerajú na svet cez fotoobjektív, je určená fotografická súťaž. Skúste zachytiť okamihy, ktoré prináša každodenný život okolo nás a podeľte sa s nami o zážitky. Možno práve vašu fotografiu vyberie odborná porota.

Podeľte sa s nami o zážitky je názov fotografickej súťaže, ktorú vyhlasuje spoločnosť Orange Slovensko. Súťaž je určená širokej verejnosti - fotoamatérom a zároveň aj študentom stredných a vysokých umeleckých škôl. Hlavným kritériom je snaha o emotívne zachytenie pozitívneho životného pocitu. Autori víťazných fotografií získajú za každú vybranú fotografiu finančnú odmenu. Do súťaže sa môžu zapojiť aj študenti stredných a vysokých umeleckých škôl. Môžu tak pomôcť svojej škole, pretože tri umelecké školy, z ktorých sa do súťaže zapojí najviac študentov, získajú od spoločnosti Orange sumu
30 000 Sk na nákup učebných pomôcok. Fotografie bude hodnotiť odborná porota, ktorej členmi sú: fotograf Adolf Zika, architekt Miloš Pietor a za spoločnosť Orange Slovensko Daniel Bradáč.

Vybrané fotografie sa použijú na komunikačné aktivity spoločnosti Orange Slovensko, preto by mali byť inovatívne, nápadité, esteticky spracované, autentické a zrozumiteľné. Študenti i fotoamatéri sa tak prostredníctvom svojich najlepších fotografií môžu stať spolutvorcami značky Orange.

Súťažné fotografie možno od 2. septembra do 22. októbra 2003 posielať na adresu PUBLICIS KNUT, s.r.o. , Somolického 1/b, 811 06 Bratislava. Jeden súťažiaci môže zaslať najviac päť fotografií, a to čiernobielych alebo farebných, na fotopapieri, vo forme skenov alebo diapozitívov s rámčekom či digitálne fotografie na CD Rome.

Presné znenie pravidiel súťaže „ Podeľte sa s nami o zážitky“ , ako aj formulár potrebný na prihlásenie sa do súťaže, nájdete na web stránke spoločnosti Orange Slovensko www.orange.sk.

Ďalšie informácie o súťaži:
Peter Tóth, Media Relations Manager, tel. 5851 4818, 0905 014818, fax 5851 4053, peter.toth@orange.sk
 

Vyberte región